Εμμανουήλ Παππά 2 Καλαμαριά | Θεσσαλονίκη | Καλέστε μας 2310432089 & 6972293022
μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας με συνέπεια εδώ και 33 χρόνια έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης παρέχοντας την ύψιστη ποιότητα των υπηρεσιών μετακόμισης τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες. Είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε μετακόμιση σε οποιοδήποτε σημείο της γης. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό για να κάνει τη μετακόμισή σας μια ευχάριστη εμπειρία.

Στη μεταφορική μας όλα τα μέσα που χρειάζονται κατά τη μετακόμιση  (φορτηγά, ανυψωτικά, αναβατόρια, αποθήκες, ανθρώπινο δυναμικό, κουτιά συσκευασίας) ελέγχονται και δέχονται τις απαραίτητες διαδικασίες συντήρησης  που είναι απαραίτητες για να κάνουμε τη μετακόμισή σας εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια. Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικό χώρο για την αποθήκευση των αντικειμένων σας και μπορεί

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Μετακομίσεις για σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Η διαδικασία της μεταφοράς από την εταιρεία Γκρίζος γίνεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Όλα τα φορτηγά μας περνάνε τακτούς μηχανικούς ελέγχους για να είναι σε θέση να μεταφέρουν τις οικοσκευές σας με ασφάλεια και σιγουριά.

Όλα τα φορτηγά μας διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη και έχουν περάσει τον κατάλληλο έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο..

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Όλοι οι οδηγοί της εταιρείας μας διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και ελέγχονται συχνά από ιατρούς που διαπιστώνουν την αρτιότητα και την ετοιμότητα αυτών.

Όλες οι μεταφορές – μετακομίσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία μας είναι ασφαλισμένες από εμάς για οικοσκευές αξίας 100.000€. Υπάρχει η δυνατότητα και μεγαλύτερης ασφαλιστικής κάλυψης.

Δυνατότητα μετακόμισης Θεσσαλονικη Αθήνα και Αθήνα Θεσσαλονίκη