Εμμανουήλ Παππά 2 Καλαμαριά | Θεσσαλονίκη | Καλέστε μας 2310432089 & 6972293022
μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το 1985 ο Βασίλειος Γκρίζος ίδρυσε την εταιρεία μεταφορών και μετακομίσεων στην Θεσσαλονίκη με όραμα ανάπτυξης και μεράκι για τη δουλειά του, αγοράζοντας το πρώτο μεταχειρισμένο φορτηγάκι. Τότε οι βασικές μεταφορές που πραγματοποιούσε ήταν για βιοτεχνίες και μικροεπαγγελματίες του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Για να πιάσει τον πρώτο πελάτη πέρασαν 3 μήνες. Τα εμπόδια και οι δυσκολίες ήταν πολλές, ενώ υπήρχαν μέρες που τελείωναν με απογοητευτικό τζίρο και μπορεί να μην έκανε ούτε μία μεταφορά.

ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

To πείσμα και η ανάγκη για επιβίωση πολλές φορές σου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσεις. Την εποχή του 1989 άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της ανάπτυξης στον χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών, σε μια εποχή που οι εξαγωγές μεσουρανούσαν. Η εταιρεία τότε εδραιώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την ιδιότητα του φορτοταξί.

μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η εταιρεία Γκρίζος αποκτά το πρώτο καινούργιο φορτηγό μεταφορών και μετακομίσεων. Ένα Mercendez του 94′. Η εταιρεία άρχισε να πραγματοποιεί μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Η ανάπτυξη της εταιρείας μετά από περίπου 10 χρόνια ήταν πλέον φανερή. Αυτό βέβαια δεν είχε απαλλάξει την εταιρεία από τα προβλήματα της και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη
Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Μετά από πολλές δυσκολίες και πολλά εμπόδια η εταιρεία έχει εδραιωθεί στην αγορά και ειδικά στον τομέα των μεταφορών, όπου έχει πραγματοποιήσει μεταφορές για τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες και  υπηρεσίες του δημοσίου. Η εταιρεία Γκρίζος πλέον, με δύο ιδιόκτητα φορτηγά, έχει πραγματοποιήσει στο σύνολο 3.500 μετακομίσεις -μεταφορές.

μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη
ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Το 2005 η εταιρεία με ιδία κεφάλαια απέκτησε ένα από τα πιο σύγχρονα εργαλεία στον κόσμο της μετακόμισης. Μέχρι και σήμερα είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και λειτουργικά αναβατόρια – ανυψωτικά και μπορεί να εξυπηρετήσει και μετακομίσεις έως 28 μέτρα. Την ίδια ακριβώς χρονιά η εταιρεία δημιουργεί την πρώτη της παρουσία στο διαδίκτυο και συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής.

μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη
Η ΚΡΙΣΗ

Η αρχή της κρίσης κλονίζει την αγορά, πολύ σταθεροί και καλοί πελάτες της εταιρείας χτυπιούνται από την κρίση. Το αποτέλεσμα αυτής της αλυσιδωτής αντίδρασης ήταν να αναγκαστεί η εταιρεία να μειώσει τις πιστώσεις. Ωστόσο, η εταιρεία ήταν αρκετά δυνατή και είχε θέσει δυνατά θεμέλια όλα τα προηγούμενα χρόνια με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να διατηρεί την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

Το 2012 η εταιρεία ανανεώνει τα φορτηγά της και τα αυξάνει στο σύνολο κατά 50%, με ιδία κεφάλαια. Συνεργάζεται με δημόσιες υπηρεσίες και συνεχίζει το δύσκολο έργο της.

μεταφορές μετακομίσεις Θεσσαλονίκη
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

Τέλος του 2013, η εταιρεία ακλόνητη και σταθερή συνεχίζει να αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς και ανανεώνει την διαδικτυακή της παρουσία προσθέτοντας και τον υπολογιστή τιμών για κάθε ενδιαφερόμενο πελάτη. Η εταιρεία συνεχίζει με όραμα ατενίζοντας το μέλλον. Με συνέπεια οργανώνεται και διευρύνεται έχοντας πάντα την προσμονή και την αγωνία της πρώτης μέρας. Το μεράκι και η όρεξη δεν λείπει και στοχεύουμε ακόμα ψηλότερα.